Öne Çıkanlar deprem meclis KENAN DOĞULU gülben ergen tarkan Ebru Gündeş ambulans kıbrıs İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu paris cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan kılıçdaroğlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ağrılılara: Belediyeyi Kime Verdiğiniz Belli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Belediyeyi kime verdiğiniz belli. Belediyeyi şurada 3.5 yıldır alanlar Allah aşkına soruyorum, şu Ağrı’ya ne hizmet verdiler? Her taraf arka sokaklar, bir hizmet gördük mü? İşte şimdi yeni bir dönüşüm. Seçtiğiniz belediye başkanı nerede? Kardeşlerim emaneti kime veriyorsanız hesabı da ondan sormalısınız ama emaneti verdiğiniz kişi ortada yok ki bırakmış birisine çekmiş gitmiş. Ne yaptık? Mecburen kayyuma belediyeyi teslim ettik” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Ağrı 6.Olağan İl Kongresine katılmak üzere geldiği Naim Süleymanoğlu Kapalı Spor Salonu önünde kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi. Salona sığmayan ve dışarıda bekleyenlere teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ne tıp fakültesi açılacağının müjdesini vererek şöyle konuştu:

“Bu kadar zaman geldi geçti, belediyeyi kime verdiğiniz belli. Belediyeyi şurada 3.5 yıldır alanlar Allah aşkına soruyorum, şu Ağrı’ya ne hizmet verdiler? Her taraf arka sokaklar, bir hizmet gördük mü? İşte şimdi yeni bir dönüşüm. Seçtiğiniz belediye başkanı nerede? Kardeşlerim emaneti kime veriyorsanız hesabı da ondan sormalısınız ama emaneti verdiğiniz kişi ortada yok ki bırakmış birisine çekmiş gitmiş. Ne yaptık? Mecburen kayyuma belediyeyi teslim ettik. Şimdi valimiz burada aynı zamanda kayyum olarak hizmeti sürdürüyor inşallah şu kalan 16 ayda da bu hizmet başarılı bir şekilde devam edecek. Daha güzel günler olacak ve inşallah sizlerden ricam 2019’un Mart’ına her beraber iyi hazırlanmalıyız. Yetmez 2019’un Kasım’ı bir reformdur. İnşallah bu reformu siyasi reform olarak sizlerle beraber yapacağız. Buna var mıyız? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız?”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.