Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd esnaf Koronavirüs TarımÜFE 10 Kasım amerika vakıfbank terörist tsk çin

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’ye Eşcinsel Kotası Çıkışı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’yi eleştirerek “Milletimizin değerleriyle bağları öylesine kopmuş durumdaki şu anda aramızdaki temsilcilerinin de bulunduğu bir büyük şehrimizde CHP’li ilçe belediyesi, mahalle komiteleri için yapılacak seçimde 5’te 1 oranında eşcinsel kotası koyabiliyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 41. Muhtarlar Toplantısı’nda konuştu. Mahalle kavramının yeniden yapılması gerektiğini ifade eden Erdoğan, mahallelerin teşkili için bir alt ve üst nüfus sınırı getirilebileceğini belirterek, “Maliyetleri arttırıyoruz. 50 nüfuslu muhtarlık, maliyeti arttırır, 100 arttırır. Bizim, nüfus itibariyle sınırı yükseltip buralarda muhtarın da hizmet verirken hem gücünü arttırmak hem de hizmette kaliteyi arttırmasına imkan hazırlamamız lazım” dedi.

“O Gece Kimin Kimi Aradığını Biliyoruz, Şimdilik Televizyonda Paylaşmıyoruz”

Erdoğan, 15 Temmuz Darbe Girişimi’ne ilişkin de değerlendirmede bulunarak, “O gece sevincinden çığlık çığlığa birbirlerini arayanları biz biliyoruz. Ama biz bunları şimdilik televizyonlarda, şurada burada paylaşmıyoruz ama uluslararası toplantılarda biz bunları birileriyle özel paylaşıyoruz. Kimse kimseyi aldatmasın. Biz, kimin ne olduğunu gayet iyi biliriz. Bundan dolayıdır ki Türkiye’de de bundan sonra çeşitli ülkelerin bazı insanlarının burada rahatlıkla cirit atmalarına biz de fırsat vermeyeceğiz” diye konuştu.

“Bir Partide Ölçü Kalmayınca Nereye Savrulacağı Belli Olmuyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefete yönelik eleştirilerde bulunurken, eşcinsel kotası üzerinden yüklendi. Erdoğan, “Milletimizin değerleriyle bağları öylesine kopmuş durumdaki şu anda aramızdaki temsilcilerinin de bulunduğu bir büyük şehrimizde CHP’li ilçe belediyesi, mahalle komiteleri için yapılacak seçimde 5’te 1 oranında eşcinsel kotası koyabiliyor. Şu hale bak bir partide ölçü kalmayınca, işte böyle nereye savrulacağı belli olmuyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.