Öne Çıkanlar KENAN DOĞULU meclis gülben ergen Ebru Gündeş ambulans kazım arslan pagev İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu KADRO abd savunma bakanı 2016 yıl bütçesi muş

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Erken Seçim İddialarına Yanıt

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim iddialarını yanıtlarken, “Benim öyle bir iddiam yok. Biz öyle bir şey söylemedik. İddiayı kim ileri sürüyorsa, iddiasını ispat etmekle mükelleftir” dedi.

Erdoğan, AK Parti Grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı, “erken seçim iddialarının” sorulması üzerine, “o sizin iddianız” diyerek şöyle devam etti:

“Benim öyle bir iddiam yok. Biz öyle bir şey söylemedik. İddiayı kim ileri sürüyorsa, iddiasını ispat etmekle mükelleftir. Hukukta böyle bir şey yok. Bizden böyle bir şey duydunuz mu?”

Erdoğan, bazı ilçe belediye başkanlarının da istifa edeceğine yönelik haberlerin hatırlatılması üzerine, “Hepsi başarıya göre atılan adımlar” demekle yetindi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.