Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İnce’ye: Senin Ne Haddin Köprü Yapmak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi eleştirirken, “Diyor ki, 'Erdoğan 3. Köprüyü yapmış. Ben de gelirim 4’üncüyü yaparım' diyor. Ne haddine. Bir yandan onu yaptırmam diyorsun, bunu yaptırırım diyorsun. Her şeyin bütçedeki parayla yapılmayacağını bilen bir iktidarız. Muhalefet cephesinde bambaşka yeller esiyor. Türkiye'nin yatırımlarıyla iftihar etmek yerine önemsiz göstermeye çalışıyor. Yapılanları yıkmaktan, engellemekten bahsediyorlar. Millete ufuk çizmek yerine, projeleri durdurmaktan bahsediyorlar” dedi.

Erdoğan, 24 Haziren seçim çalışmaları çerçevesinde partisinin düzenlediği Isparta mitinginde konuştu.

REKORLARA İMZA ATTIK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran'da irade, erdem ve cesaretle Türkiye'yi şahlandıracaklarını kaydederek, Ispartalılara seslendi, “24 Haziran'da güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye demeye var mıyız? Şahsımı,  24 Haziran’da şahsımı, Meclis’te AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız? 24 Haziran’da güçlü ve büyük Türkiye’nin yolunu açıyor muyuz? 16 Nisan'da olduğu gibi 24 Haziran'da da rekorlara imza atmaya hazır mıyız? Isparta’da Allah’ın izniyle bu iş bitti. Isparta kararını vermiş. 24 Haziran’da sandığın rengi belli olmuş” dedi.

Erdoğan, Ispartalılardan, 16 yılda AK Parti’nin neler yaptığını kapı kapı dolaşarak anlatmalarını isteyerek, 24 Haziran’da zafer sancağını hep birlikte sallandıracaklarını söyledi. Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

“2002 Kasım’ından beri ter döküyoruz. Asla çalışmaktan yorulmadık. Unutmayın aşkına koşan yorulmaz. Her karışık toprağı,  her karış toprağı mübarek şehit kanları ile sulanmış bu vatana hizmet etmekten yüksünmedik.  16 yıldır ülkemize hizmet ediyoruz. Gece-gündüz demeden Türkiye'nin kalkınması için gayret gösteriyoruz. Bugüne kadar asla çalışmaktan yorulmadık. 16 yıl önce iktidara gelirken nasıl heyecanlıysak, bugün de ilk günkü gibi heyecanlıyız. Sizlerin de desteğiyle Türkiye 16 yılda pek çok rekora imza attı. Ulaşımda, yatırımlarda, ekonomide, savunma sanayinde, sağlıkta en büyük yatırım hamlelerini gerçekleştirdik. 81 ile 81 milyona ayrım yapmadan hizmet götürüyoruz. Biz asla dur durak bilmeyiz, üzerine gideriz.”

KILIÇDAROĞLU’NA ELEŞTİRİ

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, SSK Genel Müdürlüğü dönemi üzerinden eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile CHP Genel Başkanı’nın zıtlaştığını öne sürerek şöyle dedi:

“Bay Kemal sen SSK Genel Müdürü olduğun zaman o hastanelerin hali neydi be. Gel de hastane gör hastane. Hastane görmek istiyorsan Isparta, Mersin, Yozgat… Kayseri’ye gel. Gel de gel. Biz böyleyiz. Biz yapacağımızı vaat ederiz. Çok enteresan. Baba-oğul böyle birbirleri ile zıtlaşırlar ya. Şimdi, genel başkanla aday zıtlaştılar. Bir girdin kaybettin, iki girdin kaybettin, üç girdin kaybettin, dört girdin kaybettin, beş girdin kaybettin. Görevlendirme yaparken 'Gel Muharrem gel' diyor. 24 Haziran bunlara hadlerini bildirme günü olacaktır.”

SENİN NE HADDİNE KÖPRÜ YAPMAK

Erdoğan, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnceyi de şu sözlerle eleştirdi:

“Diyor ki, 'Erdoğan 3. Köprüyü yapmış. Ben de gelirim 4’üncüyü yaparım' diyor. Ne haddine. Bir yandan onu yaptırmam diyorsun, bunu yaptırırım diyorsun. Her şeyin bütçedeki parayla yapılmayacağını bilen bir iktidarız. Geldiğimizde Türkiye G20'de miydi, şimdi G20'de. Bunlar konuşuluyor. Bunlar her şeye karşı. Hayatınız boyunca bir fidanınız yok. Şimdi dünyanın en büyük havaalanını yapıyoruz. Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmazmış. Bunların da bu ülkede bir dikili ağacı almadığı için yıkmayı, durdurmayı siyaset yapmayı zannediyorlar. Böyle bir köhne zihniyet olur mu? Dünyanın neresinde hızlı trene karşı çıkan bir muhalefet var. Kafayı Türkiye’nin prestij projelerine takan bir muhalefete Türkiye emanet edilir mi? Yapmak yerine yıkmayı düşünen bir muhalefete Türkiye’nin geleceği emanet edilir mi?”

MUHALEFET CEPHESİNDE BAMBAŞKA YELLER ESİYOR

Erdoğan, muhalefet partilerini eleştirmeye şu sözlerle devam etti:

“Muhalefet cephesinde bambaşka yeller esiyor. Türkiye'nin yatırımlarıyla iftihar etmek yerine önemsiz göstermeye çalışıyor. Yapılanları yıkmaktan, engellemekten bahsediyorlar. Millete ufuk çizmek yerine, projeleri durdurmaktan bahsediyorlar. Tüm dünyada ses getiren projelere dil uzatıyorlar. Yıkmayı, durdurmayı siyaset yapmak zannediyorlar.  FETÖ'yü iade etmemek için ipe un serenlere avukatlık edenlere Türkiye emanet edilir mi? Hedefi, vizyonu, iddiası olmayanlara hiçbir şey emanet edilmez.  Bizim siyasetimiz Türkiye'yi asırlardır hayalini kurduğu hedeflere ulaştırma siyasetidir. Biz yıkmaktan değil, yeni eserler kazandırmaktan bahsediyoruz. Eserine bakarsınız o kişinin notunu verirsiniz. Bu çapsız muhalefet anlayışı ile büyük ve Türkiye inşa edilmez.”

Erdoğan, 16 yıllık AK Parti iktidarlarının yaptığı projelerden de uzun uzun bahsetti. Bundan sonra yapacaklarını anlatırken, AK Parti’nin 24 Haziran Seçim Beyannamesi’nde yer alan vaatleri sıraladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.