Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd 10 Kasım amerika tsk çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Saç dökülmesi tedavisinde ne gibi yöntemlere başvurulur

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sokak Çağrısı Yapanlara Uyarı: Adım Adım Takip Ediliyorsunuz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatına karşı halkı sokağa çıkmaya davet edenlere, “Şunu söylüyorum; adım adım takip ediliyorsunuz, ey HDP, ey KCK, ey PKK meydana çıkarsanız güvenlik güçlerimiz ensenizde bilesiniz” dedi.

Erdoğan, Bursa’da partisinin düzenlediği AK Parti İl Kongresi’nde katıldı Kongrenin yapılacağı salonun dışında toplanan kalabalığa konuşan Erdoğan, “sokağa çıkın” çağrısını yapan HDP’ye seslendi.

“Şunu söylüyorum adım adım takip ediliyorsunuz. Ey HDP, KCK, PKK meydana çıkarsanız güvenlik güçlerimiz ensenizde. İstediğiniz gibi at oynatamayacaksınız,  yerli ve milli duruşumuzla ülkemizin sınırlarına saldırılanlara karşı operasyon yapacağız. Siz bizi içerden vuracaksınız öylemi? Sizlere de asla o meydanları bırakmayacağız. Şu anda Mehmetçiğimizin rabbim yardımcısı olsun, rabbim Özgür Suriye Ordusunun yardımcısı olsun. Rabbim Polisimizin yardımcısı olsun. Biz yalnız değiliz.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.