Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Üst Düzey Atamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Danışmanlığına, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığına, Milli Eğitim Bakan Yardımcılığına ve Sermaye Piyasası Kurulu Üyeliğine atamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir dizi üst düzey atama gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Danışmanlığı, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı, Milli Eğitim Bakan Yardımcılığı ve Sermaye Piyasası Kurulu Üyeliğine yapılan atamalar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Cumhurbaşkanı kararınca yapılan atamalara göre, Cumhurbaşkanı Danışmanlığına Sümeyra Merve Kılınç ve Elif Esen, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığına Mehmet Hadi Tunç, Akif Özkaldı ve Mustafa Aksu, Milli Eğitim Bakan Yardımcılığına Prof.Dr. Mahmut Özer ve Prof.Dr. Mustafa Safran, Sermaye Piyasası Kurul Üyeliğine Birol Küle atandı.

Anahtar Kelimeler:
Recep Tayyip Erdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.