Öne Çıkanlar Arap Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı Çinde üniversite öğrenci sayısı Çinin yüzde kaçı Kovid19 aşısı oldu Çin Büyükelçiliği Çin Komünist Partisi Çin Devlet Sağlık Komisyonu Müdür Yardımcısı Li Bin Çin Yeni Bir Ticari Telekomünikasyon Uydusu Fırlattı Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zhao Lijian Çin Ticari Uçak Şirketi ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi

Cumhurbaşkanı'ndan Rusya'ya Taziye Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rusya’da meydana gelen uçak kazası dolayısıyla başta yakınlarını yitiren acılı aileler olmak üzere Rus halkı ile vatandaşlarını yitiren ülkelere şahsı ve ulus adına taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya’da meydana gelen uçak kazasına ilişkin açıklamasında,

“Rusya Federasyonu'nun Rostov-na-Donu şehrinde 19 Mart 2016 tarihinde meydana gelen uçak kazasında, 44’ü Rus uyruklu olmak üzere toplam 62 can kaybı yaşanmasını büyük bir üzüntüyle karşıladım.

Yakınlarını yitiren acılı aileler başta olmak üzere, Rus halkına ve aynı kazada vatandaşlarını kaybeden Ukrayna, İspanya, Hindistan, Özbekistan, Kırgızistan, Kolombiya, Seyşel Adaları, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne, şahsım ve milletim adına başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.