Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist bugünün gündemi gündem özeti chp Covid19 enflasyon AİLE kılıçdaroğlu rusya pkk

Davutoğlu Çankaya Köşkü'nde Çocukları Ağırladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, çocuklar için ilk kez düzenlenen “Çocuk Şenliği”ne ev sahipliği yaptı.

Davutoğlu, Çankaya Köşkü’nde 81 ilden gelen ve aralarında Suriyeli çocukların da bulunduğu, özel davetli 172 çocuğu ağırladı.

Çankaya Köşkü’nün bahçesinde kurulan ebru, çömlek, arkeoloji, hat ve karikatür stantlarını çocuklarla birlikte gezen Davutoğlu’na, eşi Sare Davutoğlu da eşlik etti. Davutoğlu, çocuklarla sohbet ederken, sık sık da fotoğraf çektirdi.

Çocuk seslerinin yankılandığı ''Çankaya Köşkü Çocuk Şenliği”nde, Türk vatandaşlığına alınan 18 yaşındaki Suriyeli dahi piyanist Tambi Cimuk’un eşliğinde Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası da mini bir konser verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.