Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Davutoğlu Ve Merkel'in Antep Programı Belli Oldu

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Almanya Başbakanı Angela Merkel, Nizip Geçici Barınma Merkezi'nde Suriyeli mültecilerle bir araya gelecek.

Davutoğlu ve Merkel’in, 23 Nisan’da gerçekleştirecekleri program belli oldu. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre Davutoğlu, 23 Nisan’da Merkel, AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile heyetler arası görüşmeler yapacak.

Davutoğlu, Merkel, Tusk ve Timmermans daha sonra Gaziantep Üniversitesi Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek Türkiye-AB Suriyelilere Yardım Programı açılış törenine katılacak. Açılış töreninin ardından Nizip Geçici Barınma Merkezi'ne hareket edecek olan liderler, burada incelemelerde bulunduktan sonra dörtlü basın toplantısı düzenleyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.