Davutoğlu'ndan 28 Şubat Mesajı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni Türkiye’nin vesayetin, cuntaların, paralel yapıların olmadığı, özgürlüklerin, milli iradenin hakimiyetinde bir Türkiye olacağını vurguladı.

Davutoğlu 28 Şubat’a dair Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. 28 Şubat'ta, milletin kendisinin tehdit ilan edildiğini İmam hatiplerde yetişmiş gençlere üniversite kapılarının kapatılmaya çalışıldığını savunan Davutoğlu, “Milleti yok sayanların ve ‘28 Şubat bin yıl sürecek.’ diyenlerin hedeflerini, aziz milletimiz AK Parti ile boşa çıkardı” dedi.

Davutoğlu, “Yeni Türkiye, bugün hamdolsun ki, başörtülülerin baskı altında olduğu, fikir söylemenin imkansız görüldüğü o dönemleri geride bıraktı” derken, şunları da kaydetti:

“28 Şubat döneminde, okuduğu bir şiir için hapse atılan Recep Tayyip Erdoğan bugün Cumhurbaşkanlığı makamında. Yeni Türkiye; vesayetin, cuntaların, paralel yapıların olmadığı, özgürlüklerin, milli iradenin hakimiyetinde bir Türkiye olacak.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.