Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener esnaf

Delican: "Merkezi Hükümetimiz Ve Yerel Yönetimden İkinci İşbirliği"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir Körfezi ve Limanı Rehabilitasyon Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Delican şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa yapacağı Körfez’in temizlenmesi ve limanın rehabilitasyonu projesinde artık sona gelindi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırlanan son rapora onay vermesinin ardından ÇED süreci artık tamamlandı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapması gerekenleri tamamlamasından sonra bakanlığımız üzerine düşeni yapmıştır. Bu proje, İZBAN’dan sonra yerel yönetim ile merkezi hükümetimizin ortaklaşa yapacağı ikinci çalışma olacaktır. Proje ile birlikte hem liman büyüyecek hem de körfez sirkülasyon kanalları ile kısa sürede temiz hale gelecektir. İzmir’e ilgisini her fırsatta gösteren Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım başta olmak üzere projenin bu noktaya gelmesinde emeği geçenlere İzmir adına teşekkür ediyorum. Bundan sonra hepimizin üzerine düşen resmi olarak askıya çıkan projeye sahip çıkmak, yerel yönetim-merkezi hükümet işbirliğini taçlandırarak sürdürmektir. İzmirli hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi..
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.