Öne Çıkanlar AİLE Covid19 Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli gündem özeti kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu

Demirtaş'tan Açlık Grevindeki Milletvekillerine Destek Ziyareti

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Cizre'de yaralıların bulunduğu bir bodruma sağlık hizmeti götürülmediği gerekçesiyle açlık grevinde olan HDP milletvekilleriyle bir araya geldi.

HDP lideri Demirtaş, TBMM’deki HDP Grup Toplantı Odası’nda açlık grevinde olan HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş’ı ziyaret etti. Ziyarette, HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel de hazır bulundu.

HDP’li 3 vekil, Cizre’de bir binada mahsur kalanlar kurtarılıncaya kadar açlık grevi yapacaklarını açıklamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.