Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Devletin Zirvesi 30 Ağustos’ta Buluşacak

Kurban Bayramı sonrasında devletin zirvesi 30 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zafer Bayramı nedeniyle vereceği resepsiyonda buluşacak.

Kurban Bayramı sonrası siyasetteki tartışmalar kaldığı yerden devam edecek. 

CHP’DE PARTİ MECLİSİ TOPLANIYOR

CHP Parti Meclisi (PM) 29 Ağustos Çarşamba günü Parti Genel Merkezi’nde toplanacak. Toplantıda siyasette ve parti içinde yaşanan gelişmelerin yanı sıra yerel seçim hazırlıkları da konuşulacak.

CUMHURBAŞKANI ZAFER BAYRAMI MÜNASEBETİYLE CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ’NDE RESEPSİYON VERECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zafer Bayramı münasebetiyle 30 Ağustos Perşembe günü saat 19.00’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir resepsiyon verecek. Resepsiyon bir anlamda devletin zirvesini de bir araya getirecek.

YEREL SEÇİMLER İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANACAK

Kurban Bayramı sonrası siyasi partiler yerel seçimler için çalışmalarına hız verecek. Seçim stratejilerini belirleyecek olan partiler meydanlara inecek.

 MECLİS’TE İÇTÜZÜK MESAİSİ

TBMM, 1 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 14.00'te toplanacak. Yeni yasama döneminde Meclis’in ilk işi İçtüzük olacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.