Didem Engin İstanbul’da CHP’nin Yerel Seçim Çalışmalarına Aktif Desteğe Devam Ediyor

Önceki dönem CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Didem Engin, CHP’nin 2019 yerel seçimleri için yürüttüğü çalışmalara aktif bir şekilde katılmaya devam ediyor. 
Geçtiğimiz günlerde Fatih, Eyüpsultan, Kağıthane, Sultangazi ve Esenler’deki yerel seçim çalışmalarına destek olan Didem Engin, İstanbul 2. Bölgedeki diğer ilçelerdeki çalışmalara desteğe devam ediyor.  

DİDEM ENGİN ZEYTİNBURNU, BAYRAMPAŞA VE GAZİOSMANPAŞA SAHA ÇALIŞMALARINA ETKİN DESTEK SAĞLADI

Zeytinburnu’nda Gökalp mahallesindeki seçim irtibat ofisini ziyaret eden Didem Engin,  burada parti emekçileriyle ve sandık güvenliği sorumlularıyla bir araya geldi. 
Bayrampaşa’da Belediye Başkanı Adayı Remzi Albayrak’ın seçim çalışmalarına katılan Didem Engin, Muratpaşa mahallesindeki esnaf çalışmasına destek oldu ve mahalle sakinlerinin daha güzel bir Bayrampaşa için görüşlerini aldı. Sonrasında Altıntepsi mahallesindeki seçim irtibat ofisini ziyaret eden Didem Engin, Altıntepsi mahallesinin en eski kıraathanelerinden biri olan Revan Kıraathanesi’nde Bayrampaşalılar ile bir araya geldi. 


Gaziosmanpaşa’da ise Barbaros Hayrettin Paşa mahallesindeki seçim irtibat ofisini ziyaret eden Didem Engin, burada ev ev, kapı kapı çalışan parti emekçileriyle buluştu, sonrasında Gaziosmanpaşa meydandaki seçim çadırındaki çalışmalara katıldı. 31 Mart’a kadar İstanbul 2. Bölgedeki çalışmalara katılmaya devam edeceğini açıklayan Didem Engin, çalışmaya gittiği her ilçede, hem CHP’nin o ilçedeki ilçe belediye başkanı adayına hem de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’na vatandaşlarımızdan oy istedi. 


CHP PARTİ EMEKÇİLERİNİN HER ZAMAN YANINDA 

CHP parti emekçilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Didem Engin, “Yorulmak nedir bilmeden, özveriyle çalışan tüm parti emekçilerimize, sandıklarda görev alacak sandık güvenliği sorumlularımıza, müşahitlerimize emekleri için çok teşekkür ediyorum. Birlikte çok güçlüyüz ve başaracağız! Mart’ın sonunun bahar olacağına yürekten inanıyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.