Dışişleri'nden Yunanistan'da Genel Seçimleri Kazanan Miçotakis’e Tebrik

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan’da Gerçekleştirilen Erken Genel Seçimlere İlişkin Bir Soruya verdiği cevabında; "Miçotakis’in liderliğinde Hükümetin kurulmasıyla birlikte, Türk-Yunan halkları arasındaki dostluk temelinde ikili ilişkilerimizin daha da geliştirilmesini temenni ediyoruz." dedi. 

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan’da dün  gerçekleştirilen erken genel seçimleri kazanan ve Hükümeti kurma hakkını elde eden Yeni Demokrasi lideri Kiryakos Miçotakis’i tebrik etti. 

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, Yunanistan'da dün yapılan erken genel seçime ilişkin soruya yazılı olarak verdiği yanıtta; Erken genel seçimleri kazanan ve Hükümeti kurma hakkını elde eden Yeni Demokrasi lideri Kiryakos Miçotakis’i tebrik ederek, "Sayın Miçotakis’in liderliğinde Hükümetin kurulmasıyla birlikte, Türk-Yunan halkları arasındaki dostluk temelinde ikili ilişkilerimizin daha da geliştirilmesini temenni ediyoruz. Bu amaçla, mevcut diyalog kanallarını süratle çalıştırmak ve gündemimizdeki meseleleri ele almak için temaslarımızı en kısa zamanda başlatmak istiyoruz." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.