Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ankara Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Diyanetin, "Eşcinsellik Haram Değil, Uygundur’’ Demesini Mi Bekliyordunuz?

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz,  "Diyanet İşleri Başkanı olarak Sn. Prof. Dr. Ali Erbaş’ın ne demesini bekliyordunuz ki. "Eşcinsellik haram değil, uygundur.’’ diyerek, sapkınlıklara fetva vermesini mi?" dedi. 

AK Parti Aydın Milletvekili Yavuz, Ankara Barosu'nun Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hakkında yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi. 

AK Partili Yavuz yaptığı yazılı açıklamada; "Diyanet İşleri Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ali Erbaş, müslümanları dini konuda bilgilendirip uyararak vazifesini yerine getirmiştir. Buna itiraz eden kişiler ya diyanet işleri başkanının ne iş yaptığını bilmiyorlar ya da İslamiyete göre neyin haram olduğunu.

Esasen, dertlerinin diyanet işleri başkanı olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Hedef, diyanet işleri başkanımız değil, İslam’ın ta kendisidir. Bu güruh ne zaman Allah Resulünün emir ve yasakları anlatılsa, batıl inançlarını ve sapkınlıklarını yaşayamayacakları korkusuyla hemen çığırtkanlık yapmaya başlıyorlar.

Büyük ve ağır imtihanlar geçirdiğimiz şu dönemden bile ibret almayıp, hala azgınlıklarında ısrar eden bu güruhun yanında bir de onlara destek çıkarak, hutbede Allah’ın ayetlerini okuyan Diyanet İşleri Başkanımız üzerinden tehditler savuran barolara ne demeli!

Ülkede Diyanet İşleri Başkanımız, müslümanların inancıyla alakalı konulara bakış açısını dile getiremeyecek mi?

Bu Müslümanların birer fikir ve düşünce özgürlüğü değil midir?

Bu nasıl bir iştir ki, bir başkası özgür olacak ama Müslüman hiçbir devir de özgürce fikrini söyleyemeyecek!

Karşı açıklama yapan barolara açıkça soruyorum, bu nasıl bir hukuktur?

Diyanet İşleri Başkanı olarak Sn. Prof. Dr. Ali Erbaş’ın ne demesini bekliyordunuz ki.  "Eşcinsellik haram değil, uygundur.’’ diyerek, sapkınlıklara fetva vermesini mi?

Hz.Lut'u ve kavminin başına gelenleri, Allah kelamını yalanlayıp direk Ehl-i küfür mü olsaydı?

Bilinmelidir ki, baroların dini ve toplumu dejenere etmek amacıyla özgürlükler üzerinden operasyon çekmelerine müsaade etmeyiz. Unutulmamalıdır ki,  burası Muz Cumhuriyeti değildir. Kur'an-ı Kerim'de ki ayetleri okuyan ve o ayetlerin açıklamasını yapan Diyanet İşleri Baş. Sn. Prof. Dr. Ali Erbaş'a yönelik linç girişiminize asla izin vermeyeceğiz. Kurduğu her cümlenin de altına imzamızı atıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.