Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ihracat cumhurbaşkanı HAVA HAREKATI Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan içişleri bakanlığı cumhurbaşkanı erdoğan bıst 100 endeksi gündem ekipler 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

Diyanetten Milli Ürün Çağrısı

ABD’nin Türkiye’ye yönelttiği yaptırım kararlarına bir yorum da Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan geldi. Diyanet İşleri Başkanlığı, açıklamasında “Milli ürünleri tercih edelim” çağrısını yaptı.

ABD ile Türkiye arasında çıkan Rahip Brunson Krizi sürerken ABD’nin uyguladığı ekonomik yaptırım kararına kaşı Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan “Milli ürünleri tercih edelim” çağrısı geldi. Döviz krizi için “İstiklal ve istikbalimiz adına büyük bir mücadele verdiğimiz bu günler maddî ve manevî açıdan kenetlenme ve fedakârlık zamanlarıdır” yorumunu yapan Diyanet İşleri Başkanlığı, başkanlığın tüm personelinin Türk Lirasını kullanmaya, lüks ve israftan kaçınmaya devam ederek halka örnek olacağını belirtti.

“Tarih Şahittir Ki Allah, Dinine Yardım Edenlere Yardım Edecek”

Diyanet İşleri Başkanlığı “Biliyoruz ki devletimiz, mazlumlara umut olduğu için zalimlerin hedefi olmaktadır” sözlerini kaydettiği açıklamasında “Tarihten beri nice zorlukları birlik ve beraberlik ruhu ile aşmış aziz milletimiz, sistematik şekilde maruz kaldığı bu çok boyutlu saldırıların da üstesinden gelecek ve Allah’ın yardımı ile bu onurlu mücadelesinden galip çıkacaktır. Tarih şahittir ki Allah, dinine yardım edenlere yardım edecek, mazlumların hamilerine tuzak kuranların tuzaklarını boşa çıkaracaktır” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.