Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

DSP Genel Başkanı Aksakal'dan Rahşan Ecevit İçin Başsağlığı Mesajı

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Partisinin Kurucusu ve İlk başkanı olan Rahşan Ecevit'in vefatı dolayısıyla yayımladığı başsağlığı mesajında; "Türk siyasetine büyük hizmetleri olan eski başbakanlarımızdan ve Demokratik Sol Parti’nin Onursal Genel Başkanı Merhum Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit’e Allah’tan rahmet, Türk milletine başsağlığı diliyorum." dedi.

 DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Demokratik Sol Parti’nin Kurucusu ve İlk Başkanı olan Rahşan Ecevit'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı. 

Aksakal, sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajında; "Demokratik Sol Parti’nin Kurucusu ve İlk Başkanı olan Rahşan Ecevit bir süredir tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vefat etmiştir.

Türk siyasetine büyük hizmetleri olan eski başbakanlarımızdan ve Demokratik Sol Parti’nin Onursal Genel Başkanı Merhum Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit’e Allah’tan rahmet, Türk milletine başsağlığı diliyorum." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.