Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs Covid19 Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar terörist rusya chp enflasyon bugünün gündemi AİLE gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

DSP Genel Başkanı Aksakal, Rahşan Ecevit’i Mezarı Başında Andı

Demokratik Sol Parti’nin kurucu Genel Başkanı merhum Rahşan Ecevit’in vefatının 1. yıl dönümünde DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi, Rahşan Ecevit’i Devlet Mezarlığı’ndaki kabristanında ziyaret etti.

Pandemi kısıtlamaları sebebiyle diğer partililerin ve sevenlerinin katılamadığı ziyarette DSP Genel Başkanı Aksakal bir konuşma gerçekleştirdi. Aksakal konuşmasında; Bugün Demokratik Sol Parti’nin kurucu Genel Başkanı ve Demokratik Sol örgütlenmenin mimarı Rahşan Ecevit’in aramızdan ayrılışının 1. Yıl dönümü.

Tüm dünyanın ve ülkemizin de içinde bulunduğu Covid-19 pandemisinin kısıtlı koşullarında mezarı başında anmak için buradayız. DSP’nin Genel Başkanı olarak buraya gelirken sadece kendimiz değil, partimizin mensuplarının duygu ve dualarını da beraberimizde getirdik. 

Bundan sonraki yıllarda normal yaşam koşullarında elbette O’nun tüm sevenleri burada olmak isteyeceklerdir.

Değerli Başbakanım, Onursal Genel Başkanım, Değerli Kurucu Genel Başkanım…
Bilmenizi isteriz ki; demokratik solcular olarak emanetinizi yeniden parlamentoya taşımaya kararlıyız. Yaşadığımız tüm zorlukların tek çözüm adresi demokratik sol politikalardır. Biz de gösterdiğiniz yolda sizin ışığınızda yürümeye devam edeceğiz. Rahat uyuyun.” Sözlerine yer verdi.

Bilindiği üzere; Rahşan Ecevit, vaziyeti üzerine DSP Onursal Genel Başkanı Merhum Bülent Ecevit’in yanına Devlet Mezarlığı’na defnedilmişti.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.