Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

DYP Genel Başkanı Av.Çetin Özaçıkgöz'ün Eşi Vefat Etti

DYP Genel Başkanı Av.Çetin Özaçıkgöz'ün eşi Yüksel Özaçıkgöz, Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 23.06.2018 (Cumartesi) öğle namazından sonra Karşıyaka mezarlığına defnedilecektir.

Yüksel Özaçıkgöz kimdir?
1934 Zonguldak-Devrek doğumlu Yüksel Özaçıkgöz 1973-1980 yılları arasında 17 yıl Süleyman Demirel'in sekreterliğini yapmış, 1980 ihtilali ile emekli edilmiştir. 1999 yılında kalp ameliyatı olan Yüksel Özaçıkgöz, 22.06.2018'de cuma saatlerinde kalp yetmezliği sebebi ile vefat etmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.