Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Pandemi yunanistan esnaf Akşener

DYP’den Şok İstifa!

DYP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kemal Abdullahoğlu partisinden ve DYP deki görevlerinden istifa etti. 

Doğru Yol Partisinde bir süredir  Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcülüğü görevleri yapmakta olan Kemal Abdullahoğlu partisinden ve DYP deki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Abdullahoğlu istifaya neden olan  gerekçelerine ilişkin verdiği cevapta;  ''Siyasetin doğal akış sürecinde  bu tip demokratik gelişmeler olabilir ancak İstifa gerekçeleri konusunda gerekmedikçe makul bir süre  konuşmama kararı almış bulunuyorum . Ülkedeki siyasi ortam bu duruma pek alışık olmasa da bu kararım siyasi etik ve bireysel ilkeler kapsamında değerlendirilmelidir .'' dedi .

Abdullahoğlu bundan sonraki sürece ilişkin planlarına ilişkin ise; '' Bunu zaman ve  Türkiye ' deki siyasi iklim koşulları gösterebilir, ancak. '' açıklamasında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.