Eker: Bu Topraklarda Yaşayan Herkese Hitap Ediyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, AK Parti'nin, bu topraklarda yaşayan herkese hitap ettiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, "Partimiz 14 Ağustos 2001 tarihinde tabelasını astı ama bu partinin zihniyeti 150 yılı aşkındır yürütülmekte olan bir mücadelenin kodlarında" diye konuştu.

Eker, Erdemli Yöneticiler Akademisi'nin (EYAD) "Medeniyet Tasavvurumuz Işığında Siyaset" konulu etkinliğinde, AK Parti'nin siyasi anlayışının düşünce bakımından tamamen yerli ancak sahip olduğu evrensel değerlerden dolayı bütünüyle evrensel olduğunu söyledi.

Kendi coğrafyasına, kendi sosyolojisine, kendi kaderine sırtına çeviren bir anlayışa karşı AK Parti'nin, yerli değerlere, kendi medeniyet tasavvuruna ve evrensel değerlere yaslandığını ve bunun bir parti programına dönüştürüldüğünü belirten Eker, "Bizim siyaset anlayışımız bu evrensel değerlere ve bu medeniyet tasavvuruna yaslanıyor. Bizim anlayışımız bu" diye konuştu.

Eker, AK Parti'nin, bu topraklarda yaşayan herkese hitap ettiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bizim partimiz 14 Ağustos 2001 tarihinde tabelasını astı ama bu partinin zihniyeti 150 yılı aşkındır yürütülmekte olan bir mücadelenin kodlarında. Bu topraklarda yaşayan kültür, etnik yapı, farklı inanç ve kültürel değerleri, evrensel medeniyet değerleri ışığında yaşatacak, bir arada tutacak ve birleşmesine katkı sağlayacak sistemi inşa etmeye çalışıyoruz. Bizim programımızın adı budur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.