Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

Elitaş: 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerin, 3 Kasım 2019 Cumhurbaşkanlığı Ve Milletvekilliği Seçimlerinin Tarihi

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, erken seçim tartışmalarına ilişkin, “31 Mart 2019 yerel seçimlerin tarihidir. 3 Kasım 2019 cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin tarihidir” dedi.

CHP'nin seçim güvenliği heyeti AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ı TBMM’de ziyaret etti. Görüşmenin ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Elitaş basın mensuplarına açıklama yaptı.

“Erken seçim gündemde mi?” sorusuna Elitaş, “31 Mart 2019 yerel seçimlerin tarihidir. 3 Kasım 2019 cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin tarihidir” yanıtını verdi. “Kesin ve net mi?” sorusuna Elitaş, “Kesin ve net. Tarih de söylüyorum. 31 Mart 2019. 3 Kasım 2019” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.