Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Kovid19 Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun

Erdoğan: Mütabakat Filan Söz Konusu Değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ne Dolmabahçe Mutabakatı ya ? Nereden çıkmış böyle bir şey ? Böyle bir mutabakat filan söz konusu değil. Bu iktidarın terör örgütüyle bir mutabakatı söz konusu değildir, olmamıştır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Samsun Makina Adana Fabrikası ve yapımı tamamlanan diğer tesislerin açılış törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, Adana’nın terör olaylarında en çok şehit veren illerden biri olduğunu vurguladı.

 

 

“NEREDEN ÇIKMIŞ BÖYLE BİR ŞEY ?”

TBMM’nin 23 Nisan özel oturumunda konuşmaların yapıldığını anımsatan Erdoğan, “Bir tanesi iç savaştan bahsediyor. Terör örgütü arkasında ya. Çıkmış ikide bir Dolmabahçe Mutabakatı'ndan bahsediyor. Ne Dolmabahçe Mutabakatı ya? Nereden çıkmış böyle bir şey? Böyle bir mutabakat filan söz konusu değil. Bu iktidarın terör örgütüyle bir mutabakatı söz konusu değildir, olmamıştır. Bize yöneltilen eleştirileri biz onlara yöneltir miyiz bilemiyorum. Zor şartlarda insani ölçülerini kaybetmeyen bir millet olarak, asla onlar gibi zalim olmayacağız” şeklinde konuştu.

 

“GERÇEK TÜRKİYE ÜRETEN TÜRKİYE'DİR”

Erdoğan, “Türkiye’ye bakınca sadece hendekleri görenlere” seslenerek, “Bu hendekleri kazdıranlara bakın. Türkiye'ye bakınca sadece terör olaylarını görenler, o olayların müsebbibi olan örgütü besleyen, teşvik eden ve destekleyenlerdir. Türkiye'ye bakınca sadece Suriyelileri, sadece çaresiz göçmenleri görenler o insanların ülkelerini yaşanmaz hale getirenlerdir. Halbuki gerçek Türkiye, üreten, büyüyen Türkiye'dir. Her alanda tarih yazan Türkiye'dir” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.