Öne Çıkanlar AİLE Covid19 Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli gündem özeti kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu

Eş İsteyen De, İş İsteyen De, Yol isteyen De Meclis'e Yazdı

Meclis Dilekçe Komisyonu’na adeta yağmur gibi dilekçe yağdı. TBMM Dilekçe Komisyonu’na bir yılda 8 bin 438 dilekçe geldi. İş isteyen de evlenmek isteyen de milletvekillerine yazdı. Meclis’e en çok başvuru yapanlar ise erkekler oldu.

TBMM Dilekçe Komisyonuna 2 Kasım 2015 ile 26 Aralık 2016 tarihleri arasında 8 bin 438 dilekçe geldi. 2070 dilekçeyi kadınlar 6219’unu erkekler kaleme aldı. 149 dilekçe ise sivil toplum örgütlerinden, özel kuruluşlardan geldi.

İŞ İSTEDİLER
Meclis’e yazan vatandaşlar iş talebinde bulundu. Bunun yanı sıra yardım isteyen, köy yolunun yapılmasını isteyenlerin yanı sıra öğrenci affı çıkarılmasını da talep ettiler.
Dilekçeler arasında sahip olduğu hisse senedi ile ilgili bilgi talep edenlerin yanı sıra belediye otobüslerinin camına afiş, reklam vs. yapıştırıldığı için dışarıyı göremediğini ifade edenler de oldu.
Bazı dilekçe sahipleri de dizilerin gece 24:00'e kadar sürmesinin sağlıklı olmadığını belirtti.

EVLENMEK İSTEYENLER DE YAZDI
Evlenecek olan ve maddi durumu yeterli olmayanlar gençlere bankaların düşük faiz oranı ile evlilik kredisi vermesi gibi kolaylıkların sağlanmasını talep etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.