Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Gelecek Parti'li Özdağ’dan Bakan Soylu’ya: "Hodri Meydan"

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu, terör hakkında konuşmak üzere, televizyonda tartışmaya davet etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaptığı konuşmasında terörle mücadeleye ilişkin açıklamalar yaptı. Konuyla ilgili Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’da yazılı bir açıklama yaparak, terörle mücadele konusunda konuşmak üzere Bakan Soylu’yu televizyona davet etti.

“Terörü, Bölücülüğü Konuşmak Adına A Haber’de, Açık Oturuma Davet Ediyorum”

 Konuşmak üzere hükümet ile yakınlığı ile bilinen televizyon kanallarını istediğini dile getiren Özdağ, “Gelecek Partisi’nin nasıl terörle mücadele ettiğini geçmişte Başbakanlık yapmış bugünkü Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Güneydoğu Anadolu’da neler yaptığını kendisi ile bir gün oturalım konuşalım. Eğer yüreği yetiyorsa benimle ya da bir başka Genel Başkan Yardımcımızla. Ben Soylu’yu terörü, bölücülüğü konuşmak adına A Haber’de, yandaş kanallarda, ana akım medyada, kendilerini destekleyen medyada açık oturuma davet ediyorum.  Soylu’nun tavırları cümleleri milli bütünlükten yana cümleler değildir. Türkiye’nin milli bütünlüğünü sarsıcı ve ortadan kaldırıcı cümlelerdir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.