Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

Gökçek'ten 650 Milyon Dolar Açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Benden 650 milyon dolar isteyecek Milli İstihbarat Teşkilatı, Ben de ‘hay hay’ diyeceğim, hemen 650 milyon doları Türkiye’ye getireceğim. Neyle getireceğim? Uçağa mı koyacağım, getireceğim? Böyle bir saçmalık var mı? Böyle bir aptallık, manyaklık, serserilik, geri zekalılık var mı? Bunu yazan adam geri zekalı, tam bir geri zekalı ve tamamen FETO’ya çalışan bir adam” dedi.

Gökçek, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan, bir belediye başkanı ve oğlunun MİT’in isteği ile Türkiye’ye 650 milyon dolar soktuğu iddiaları hakkında konuştu. Bir televizyon kanalındaki canlı yayında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, söz konusu iddia hakkında şunları kaydetti:

“Özellikle FETO’cular benden inanılmaz şekilde rahatsız. CHP de rahatsız. Bir insan en güzel nasıl yıpratılır? Aslı astarı olmayan, uydurma, yalan yanlış haberlerle. İnsanların zihni acaba bulandırılabilir mi? Öyle de bir karakteri var ki karşı tarafın. Bir lafı ortaya attığı zaman yalan olduğunu biliyor ama, etrafa yayılınca ‘Hah adamı perişan ettim’ diyor. Ya o kadar saçma bir iddia olabilir mi? Benden 650 milyon dolar isteyecek Milli İstihbarat Teşkilatı, Ben de ‘hay hay’ diyeceğim, hemen 650 milyon doları Türkiye’ye getireceğim. Neyle getireceğim? Uçağa mı koyacağım, getireceğim? Böyle bir saçmalık var mı? Böyle bir aptallık, manyaklık, serserilik, geri zekalılık var mı? Bunu yazan adam geri zekalı, tam bir geri zekalı ve tamamen FETO’ya çalışan bir adam. Başka herhangi bir şey değil. Dolayısıyla FETO adına yapıyor bunları. Ne için yapıyor? insanları yıpratmaya çalışıyor. En kolay iş iftira.

“UĞRAŞAN ADAMIN PEŞİNİ BIRAKMAM”
Geçen gün gene birisi böyle bir iddia attı. O kadar ters, o kadar ahlaksızca bir iddia ki, ama hemen yakalandı. Bir de bu iddiayı söyleyenleri ben takip ediyorum ve yakalattırıyorum. Mesela bu iddiayı yapan kişileri şu anda savcılığa veriyoruz ve savcılık kanalıyla bakalım hesaplarını verecekler mi? öyle at lafı, bırak kenarda kalsın. Ben hayatta özellikle şahsımla ilgili söylüyorum, uğraşan adamın peşini bırakmam. Bırakırsam namerdim. Bırakamam, sonuna kadar yasal yoldan gider, onu mahkeme önüne çıkartır ve mahkum ettiririm.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.