Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası 10 Kasım amerika tsk çin transfer cumhurbaşkanı abd TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Anıl İlter Savcı Oluyor

Güner Çifti 4 Parsel Tapuyu CHP’ye Verdi

CHP Grubuna katılan İrfan Güner ve Emine Güner Bolu’da kendilerine ait 4 tapuyu CHP’ye verdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, grup toplantısının başında yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz hafta odanızın önünde 75-76 yaşlarında bir çift İrfan Güner ve Emine Güner gözleri yaşlı bir şekilde sizi beklediler ve dediler ki ‘CHP’nin mallarına el koymaya kalkıyorlarmış. Biz daha ölmedik. Kendilerine ait 4 adet tapu vardı, Bolu’nun Karacasu beldesinde son derece kıymetli ve partimize katkı sağlayacak tapular. Bu tapuları size getirdiler. Kendileri bugün aramızda. İrfan Amca ve Emine Teyze size tapuyu takdim edecek” dedi.

İrfan Güner ve Emine Güner, kendilerine ait 4 parsel tapuyu takdim ettiler.

Anahtar Kelimeler:
ChpBolu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.