Gürer, “CHP  Terör Örgütlerine Ayrımsız Karşıdır”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, partisinin Bor ilçe Örgütüyle bir araya geldi.  Ömer Fethi Gürer, “2019 seçimleri için Herkese büyük sorumluluk düşüyor. Bu seçimin, ülkelerin kaderini belirleyecek” dedi.

‘Tek adam’ anlayışının egemen olacağı süreçte sonu nereye varacağı belli olmayan bir sistem değişikliğinin yaşanmaması için çok çalışıp CHP de oyları birleştirmek gerektiğini anlatan Ömer Fethi Gürer, Anayasa referandumunda evet  oyu verenler dahi değişimin ne olduğunu yeterince bilinmediğini söyledi.

REFERANDUM SONUÇLARININ SIKINTILARI

16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumuyla şimdiden ciddi anlamda sıkıntıların oluştuğuna vurgu yapan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Cumhurbaşkanı koruma zırhıyla her konuda istediği gibi konuşmakta, muhalefete de haksız ve gerçek dışı ithamlarda bulunmaktadır” dedi.

CHP TERÖRÜ ŞİDDETLE LANETLEYEN BİR PARTİDİR

CHP’nin kurumsal kimliğinin Genel Başkan tarafından temsil edildiğini anlatan Ömer Fethi Gürer, “Atatürk’ün ilk genel başkan olduğu CHP’yi terörle ilişkili gibi göstermeyi dahi ima etmek ülke içinde yapılabilecek en büyük kötülüktür. CHP terörü şiddetle lanetleyen bir partidir” şeklinde konuştu.

TERÖRİSTELRE KOL KOLA GEZENLER, CHP’YE DERS VEREMEZ

CHP’nin Suriye’de yaşanan süreçte, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin teröre karşı mücadelesini desteklediğini de kaydeden Ömer Fethi Gürer, “Afrin, iç siyasi malzeme konusu yapılmayacak kadar milli bir meseledir. Ancak Suriye yaşanan sorununun kimlerin ortaya çıkardığını da bilinmesi lazımdır. Terör örgütünün liderini Ülkemizde  ayağının altına kırmızı halı döşeyerek karşılayanlar Kimlerdi ? Kardeşim Esed’ diyerek sınırları açıyoruz diyenler, Barzani’ye kongrede ‘gururumuz’ diyerek alkışlatanlar, Mustafa Kemal Atatürk’ün yerine kahraman üretmeye çalışanlar, CHP’ye yurtseverlik dersi veremez” diye konuştu.

ÖNCE İNSAN

CHP’nin, bu ülkenin birliğinin, dirliğinin savunucusu olduğunu belirten CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “CHP ,her kesin insanca, hakça yaşaması ve hak hukuk adaletin herkes için olmasını savunur.  CHP, ‘önce insan’ kavramından yola çıkarak ne ezilen, ne ezen, insanca, hakça düzeni benimser. Yokluğu, yoksulluğu yenecek, ülke sorunlarını  aşacak CHP herkes için vardır. Yaşanan mağduriyetleri ortadan kaldıracak olan CHP’dir” dedi.

TOPLUMUN TÜM KESİMLERİ SORUN YAŞIYOR

Konuşmasında Türkiye’de yaşanan ekonomik ve sosyal sorunlarına da değinen CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, işçinin, çiftçinin, köylünün, emeklinin, engellinin, çocukların, gençlerin, esnafın kısacası toplumun her kesiminin sorunlarının her geçen gün katlandığını, yokluk ve yoksulluk ile varlık sınırı arasındaki uçurumun derinleştiğini ifade etti.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuşmasında özetle şunları söyledi:
“Hükümet, taşeron işçilerin kadroya geçiş süreciyle ilgili olarak KHK ile getirdiği uygulamayla, zaten var olan taşeron sorununu daha da karmaşık kılmıştır. Karayollarında, şeker fabrikalarında çalışan taşeron işçilerde diğer mevsimlik işçilerin derhal kadroya alınması ve taşeron sorununun tümden ortadan kaldırılması gerekiyor. 

Çiftçilerin ürettiği ürünün değer bulması, dışa bağımlılıktan kurtulmanın ve mağduriyetlerin giderilmesi için üreticiye ek destek sağlanmalıdır.
Atanamayan öğretmenler, diplomalı işsizler  sorunları çözülmelidir. AKP hükümeti bu anlamda da verdiği sözleri tutmadığı gibi bu sorunların çözümüne yönelik bir uygulamayı da hayata geçirmiyor…”dedi.

CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi ise Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in Parlamento çalışmalarında gerek ülke, gerekse Niğde’nin sorunlarını sürekli Meclis gündemine taşımasından büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Erdal Gevrekçi, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in halkın vekili olduğunu da ifade ederek, “Sayın milletvekilimiz ülkemizin ve Niğde’mizin sorunlarını sürekli gündeme getirmiştir. Niğde havaalanı sorunu, Akkaya Barajı’nın sorunu, yıllar önce AKP’liler tarafından açıklanmasına rağmen henüz kurulmayan Endüstri Sanayi Bölgesi sorunu, yüksek hızlı trenin Niğde’ye gelmemesi, askeri fabrika ve işçilerin sorunları konusunda yoğun çaba ve çalışma içinde olan milletvekilimizin bu temposu bizler memnun etmektedir. Örnek milletvekilliğinden dolayı kendisine teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.