HDP, AK Parti ve MHP ile Bayramlaşmayacak

HDP, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde siyasi partilerle bayramlaşacak. HDP, bayramda CHP, DSP ve Saadet Partisi genel merkezlerini ziyaret edecek. HDP, AK Parti ve MHP ile bayramlaşmayacak.

HDP, bayramın ikinci gününde siyasi partilerle bayramlaşacak. HDP adına Bitlis Milletvekili Mahmut Celadet Gaydalı, PM üyeleri Orhan Çelebi ve Yeliz Yıldırım bayram ziyaretlerini gerçekleştirecek. HDP heyeti saat 10.40'tan itibaren sırasıyla CHP, DSP ve Saadet Partisi genel merkezlerini ziyaret edecek.

26 Haziran Pazartesi günü HDP Genel Merkezini ziyaret edecek olan heyetleri, MYK Üyesi ve Diyarbakır Milletvekili Nimetullah Erdoğmuş, PM üyeleri Kemal Bülbül ve Leman Kiraz karşılayacak. HDP saat 10.40'tan itibaren CHP, DSP ve Saadet Partisi heyetlerini ziyaret edecek.

HDP, AK Parti ve MHP ile bayramlaşmayacak
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.