Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk yapı kredi

HDP: Siyasi Partinin Yöneticisi Olmak Hedef Alınma Nedeni Olamaz

HDP, AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert’in dün gece silahlı saldırıda öldürülmesine tepki göstererek, “Bir siyasi partinin yöneticisi olmak hiç bir insan için suçlanma ve hedef alınma nedeni olamaz” dedi.

HDP, AK Parti Dicle İlçe Başkanı Aktert’in dün gece kendisine ait benzin istasyonunda PKK’lı teröristlerce uzun namlulu silahla taranarak öldürülmesi üzerine yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, siyasi cinayetlerin en sert biçimde kınandığı belirtilirken, “AKP'nin çeşitli düzeylerdeki yöneticilerini hedef alan siyasi cinayetleri işleyenler hiç bir meşru gerekçeyi ileri süremezler” denildi. Açıklama şöyle devam etti:

“Bir siyasi partinin yöneticisi olmak hiç bir insan için suçlanma ve hedef alınma nedeni olamaz.

AKP Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'in ve ondan önceki siyasilerin katledilmesini kınıyor, kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.