Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

"Hiçbir Yerde Şiddetin, Terörün Övülmesine Asla Müsamaha Gösterilemez”

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Ne kamusal alanda ne sosyal medyada; hiçbir yerde şiddetin, terörün övülmesine asla müsamaha gösterilemez." dedi. 

Veri Koruma Günü programında konuşan Bakan Gül, "Ne kamusal alanda ne sosyal medyada; hiçbir yerde şiddetin, terörün övülmesine asla müsamaha gösterilemez. İnternet, özel hayat ifşası, mahremiyet ihlalleri ve itibar suikastlarının eylem alanına dönüşmemelidir. Hukuk, buna asla izin vermez." dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Veri Koruma Günü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.