Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

İmamoğlu'ndan Görüşme Sonrası Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu görüşmesi sona erdi.  Görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü. İmamoğlu görüşme sonrası basın mensuplarına bir açıklama yaptı. İmamoğlu, Çok güzel bir sohbet oldu. Öncelikle İstanbul ağırlıklı bir görüşme oldu. İstanbul ile ilgili tecrübelerini, önerilerini ve tavsiyelerini dinlediğimiz bir görüşme oldu." açıklamasında bulundu.

İmamoğlu, "Proje için erken. İhtiyaç duyulursa zaman içinde İstanbul’da projemiz varsa uygun ortam varsa anlatmaktan çekinmeyiz. İstanbul için üreteceğimiz ne varsa bilinsin isteriz. Kendileri de İstanbullu, hemşerimiz. Açıkçası bu yöntemle oyunu da istedim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.