Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti Afrin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener Hakkari AİLE kosgeb Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan

İnce: CHP’de Karışma Falan Yok

CHP'li Muharrem İnce, “Biz genel başkanla bir abi-kardeş ilişkisi içerisinde, eşlerimizle birlikte bir yemek yedik. Benim gizli ajandalarım, gizli planlarım yok. Sayın Genel Başkana yaptığım teklifi de milletimizle paylaştım. Karışma falan yok” dedi.

24 Haziran seçimlerinin ardından 81 ile gideceğini belirten İnce, ziyaretlerine Erzurum’dan başladı. CHP Erzurum İl Başkanlığını ziyaret eden İnce, “gençleri CHP’ye üye” yapma kampanyası başlatacağını açıkladı.

İnce, “Şimdiden, Erzurum’dan 9 Eylül günü başlatacağım kampanyanın ilk açılışını, Erzurum’dan yapıyorum. 9 Eylül 2018 yılı bir kampanya başlatacağım, ‘Türkiye’yi gençlerle yönetelim’ kampanyası bu” dedi.

“1 YILDA PARTİNİN ÜYE SAYISI KADAR GENCİ ÜYE YAPACAĞIZ”

CHP’nin 1 milyon 250 bin üyesi olduğuna dikkat çeken İnce, “9 Eylül 2018’den 9 Eylül 2019’a kadar, 1 yıl içerisinde, 1 milyon 250 bin genci üye yapma kampanyası bu. 18 ile 35 yaş arasında, partinin üye sayısı kadar, 1 milyon 250 bin genç, bunu başaracağız. 15 milyon oy aldık, hedefimiz 30 milyon oydur. Onun için genç kardeşlerime Erzurum’dan kardeşlerime sesleniyorum, 9 Eylül 2018 günü kampanyayı başlatacağız, 1 yıl içinde iki katına çıkartırsak önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçiminde de 15 milyonu 30 milyon yapacağız. Allah’ın izni milletin isteğiyle bu işi başaracağız” diye konuştu.

Bir gazetecinin “Gazete başlıklarında ‘CHP karıştı’ deniyor, CHP karıştı mı” sorusu üzerine İnce, “Hayır. CHP karışmadı, tam tersine biz genel başkanla bir abi-kardeş ilişkisi içerisinde, eşlerimizle birlikte bir yemek yedik. Ben Sayın Genel Başkana bir teklifte bulundum. Onu da basınla paylaştım, herkesin bilmesini istedim çünkü ben içindeki dışında olan bir adamım. Gizlim, saklım yok. Benim gizli ajandalarım, gizli planlarım yok. Bu millete hiç yalan söylemeyeceğime söz verdim. Sayın Genel Başkana yaptığım teklifi de milletimizle paylaştım. Karışma falan yok” dedi.

Yarın toplanacak Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) olağanüstü kurultay kararı alınmasını bekleyip beklemediğinin sorulması üzerine de İnce, “Ben MYK üyesi değilim, takdir MYK üyelerimizindir” diye konuştu.

İnce’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklamaları tartışma yaratmıştı. İnce söz konusu yemekte, Kılıçdaroğlu’na “onursal başkanlık” teklifinde bulunduğunu, “Kılıçdaroğlu’nun olağanüstü kurultayı toplayarak kendisinin de genel başkan olabileceğini” söylediğini ifade etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.