Öne Çıkanlar Koronavirüs chp Covid19 Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar galatasaray kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd fenerbahçe AİLE

İnce'den Erdoğan'a: 51.79’un Altında Oy Aldığında Sen Siyaseti Bırakacak Mısın?

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “Sen Cumhurbaşkanı yüzde kaçla seçildin, 51.79 ile seçildin. Peki ben sana bir soru sorayım. 51.79’un altında oy aldığında sen siyaseti bırakacak mısın? Erdoğan ben iddialı adamları severim, ben de iddialı birisiyim çünkü. Madem meydan okuyorsun, ben de sana meydan okuyorum, meydan boş değil, unutma her kuşun eti yenmez” dedi.

“DİPLOMASIZ EKONOMİST”

Sakarya mitinginde konuşan İnce, şöyle dedi:

“Bir çakma ekonomist var ya çakma ekonomist, diplomasız ekonomist ona Sakarya’dan bir şey söyleyeyim. İlk Nobel ekonomi ödülünü alan ekonomist değildir ilk Nobel ekonomi ödülünü alan bir fizikçidir.

KIRAATHANE YANITI

Kekliyor yani milleti kekliyor aklı sıra. Ben kıraathane açmayacağım ben fabrika açacağım. Aş diyorum, iş diyorum özgürlük, demokrasi diyorum. O kıraathane açacakmış. Açacağı kıraathaneye de internet falan bağlamıyor. İnternet de yok.

“BEDAVA KEK İSTEYENLER ERDOĞAN’A OY VERSİN”

Bedava kek isteyenler Erdoğan’a oy versin, fabrikada iş isteyenler bana oy versin. Ama Erdoğan eğer çok istiyorsa ona Ankara’da eski cumhurbaşkanları için bir kıraathane açarım, kekler de benden.

Son günlerde şaşkınım yani bir cumhurbaşkanı adayı bu açıklamaları nasıl yapıyor, acaba diyorum yanında FETÖ’cüler mi var yani böyle bir açıklama yapmaz insan. Bazen de şöyle düşünüyorum ya diyorum bu herhalde bıktı gitmek istiyor, diyor ki Muharrem’e vereyim ben bu işi.

Mesela bir insan şöyle der mi? Hastaya 'müşteri' diyor.

“ERDOĞAN, ERDAL İNÖNÜ GELEMEZ İSTERSEN SEN GİDEBİLİRSİN ONUN YANINA”

Yine dün bir ilginç laf daha etti, ‘rahmetli Erdal İnönü FETÖ’cüymüş’, arkasından dediği laf şu. Gelsinler, konuşalım diyor. Ya adam öldü, rahmetli. Gelsinler, konuşalım diyor. Erdoğan, Erdal İnönü gelemez istersen sen gidebilirsin onun yanına. İstiyorsan git.

“YÜREĞİN VARSA CESARETİN VARSA BİLGİN VARSA ÇIK KARŞIMA”

İnönü ailesi beni aradı, dedi ki Erdal Bey rahmetli oldu, Erdal Bey gelemez, aile adına sen gidebilirsin dediler. Ben Sakarya’dan Recep Erdoğan’a sesleniyorum, isterlerse gelsinler konuşalım dedin ya. Erdoğan ben Erdal İnönü adına seninle konuşmaya varım. İstediğin televizyonda istediğin kanalda istediğin zaman yüreğin varsa cesaretin varsa bilgin varsa çık karşıma.

Bana diyor ki İnce diyor geometrik olarak pek de ince değil ama diyor. Bir kere ona geometrik olarak demezler, anatomik olarak derler. Burada da çaktı yine. 

“UNUTMA HER KUŞUN ETİ YENMEZ”

Seçimde diyor birinci çıkamazsan siyaseti bırakacak mısın, diyor. Şimdi buradan sesleniyorum, Erdoğan söz bırakacağım ama benim de bir isteğim var, isteğim şu; seninle bir televizyon kanalında ekonomi tartışmak istiyorum. Gel karşıma. Yani sen Cumhurbaşkanı yüzde kaçla seçildin, 51.79 ile seçildin. Peki ben sana bir soru sorayım. 51.79’un altında oy aldığında sen siyaseti bırakacak mısın? Erdoğan ben iddialı adamları severim, ben de iddialı birisiyim çünkü. Madem meydan okuyorsun, ben de sana meydan okuyorum, meydan boş değil, unutma her kuşun eti yenmez. Gel…”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.