Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

İnce’den Teşekkür Tweetleri

Kampanyasının son mitingini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, vatandaşlara, sağlık ve emniyet görevlilerine, gazetecilere ve ailesine teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Adayı İnce, bugün İstanbul Maltepe’de gerçekleştirdiği son mitinginin ardından Twitter’dan bir dizi paylaşımda bulundu. Düzenlediği 107’nci mitingin ardından birçok kesime teşekkür eden İnce şunları kaydetti:

“Gece gündüz demeden mitinglere saatler öncesinden gelip, yağmura, sıcak havaya rağmen çoşkuyla ayakta bekleyen yurttaşlarımıza, mitinglerimizin duyurusunda ve organizasyonunda görev alan çalışma ekibime ve kampanyada emeği olan herkese teşekkür ederim. Mitinglerimizin sağlıklı bir şekilde yapılması için emek sarfeden tüm sağlık çalışanlarımıza ve polislerimize teşekkür ederim. Mitinglerimizi takip eden yerel, ulusal ve uluslararası basın emekçilerimize teşekkür ederim. Mitingler sebebiyle trafik problemi yaşayan yurttaşlarımıza, gösterdikleri anlayış nedeniyle teşekkür ederim. Mitinglerimize gelemeyen, bizi milletin medyası sosyal medya üzerinden izleyen, takip eden, paylaşan ve destekleyen tüm yurttaşlarıma teşekkür ederim. Üzerimden hayır duasını hiç eksik etmeyen başımın tacı Anacığıma ve kardeşlerime, her zaman her koşulda yanımda olan sevgili eşim Ülkü’ye, evlatlarım Salih Arda ve Göknil’e teşekkür ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.