Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

İrgil: Enerjimiz Tazelendi
CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil,“Biz evetçiyiz, bize de lokma verecek misiniz?” diyen vatandaşa; “Önce evetçiler gelsin, hayır lokmamızdan alsın” sözleriyle yanıt verdi.

Bir aydan kısa bir süre kalan referandum için hız kazanan propaganda süreci renkli görüntülere de sahne oluyor. Önceki gün Orhangazi’de Cumhuriyet Meydanı’nda hayır lokması dağıtan CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil,“Biz evetçiyiz, bize de lokma verecek misiniz?” diyen vatandaşa; “Önce evetçiler gelsin, hayır lokmamızdan alsın” sözleriyle yanıt verdi. Hayır lokması dağıtımının ardından meydanda vatandaşlarla sohbet eden ve anayasa değişikliğine ilişkin bilgi veren Dr. İrgil daha sonra Gemlik’e geçerek burada da Roman vatandaşlarla buluştu. İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun ziyareti kapsamında Roman Kültürü Yaşatma ve Dayanışma Derneği’ndeki referandum değerlendirmesi sonrası Roman mahallelerinde bir yürüyüş gerçekleşti. Roman vatandaşların halaylı hayır yürüyüşüne eşlik eden Dr. İrgil; “Bu sıcak ve coşkulu karşılama enerjimizi tazeledi” diye konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.