Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

İttifak Teklifleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sunulacak

AK Parti ile MHP’nin ortak hazırladığı, seçim ittifakı ile ilgili üç ayrı taslak metin bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak.

AK Parti MYK toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığı’nda toplanıyor. Zeytin Dalı Harekatı, Meclis gündemi, devam eden kongreler, uyum yasaları ve seçim ittifakı MYK’nın ana gündem maddelerini oluşturuyor.

İttifak Taslak Metinler

Seçim ittifakı çalışmalarını yürütmek üzere kurulan AK Parti ile MHP’den oluşan komisyon, seçim ittifakı ile ilgili üç ayrı taslak metin hazırlandı.

ANKA’nın edindiği bilgilere göre, seçim ittifakı ile ilgili hazırlanan üç ayrı taslak metin bugün MYK toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.