Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

İYİ Parti: Akşener Her Durumda Cumhurbaşkanı Adayı Olacaktır

İYİ Parti’den yapılan açıklamada, “Meral Akşener her durumda Cumhurbaşkanı adayı olacaktır. Milletimiz bizden bunu açık ve net olarak beklemektedir. Bu yol nereye kadar giderse, oraya kadar gitmekte kararlıyız” ifadeleri kullanıldı.

İYİ Parti, Türkiye’deki son siyasal gelişmeler ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile seçim ittifakı konusuna ilişkin açıklama yaptı. 25 Ekim 2017’de kurulan İYİ Parti’nin halkın büyük teveccühü ile karşılandığı belirtilen açıklamada, “Uzun süredir idari ve yargı tuzaklarıyla mücadele etmiş olan bu siyasal hareket, seçime doğru tekrar büyük bir hileyle karşılaşmış ve seçim dışı bırakılmak istenmiştir. Bu engeli aşma çabamızda, Cumhuriyet Halk Partisi’nin gösterdiği demokratik tavra teşekkür ederiz” denildi.

“AKŞENER HER DURUMDA CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAKTIR”

YSK’nın Türkiye’yi belirsizlik ortamına sürüklemesini istemedikleri ifade edilen açıklamada, “Siyasi iktidarın da milletin iradesi yönünde bir tavır sergilemesini beklerdik” denildi. Bugün medyada ve çeşitli kesimlerde, İYİ Parti’nin de içerisinde olduğu bazı senaryoların yer aldığını dile getiren açıklamada, “Biz bu konudaki duruşumuzu 1 Nisan 2018 tarihinde net ve hiçbir kuşkuya yer bırakmaksızın açıklamıştık. Bunu tekrarlıyoruz; Sayın Meral Akşener her durumda Cumhurbaşkanı adayı olacaktır. Milletimiz bizden bunu açık ve net olarak beklemektedir. Bu yol nereye kadar giderse, oraya kadar gitmekte kararlıyız” ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.