İYİ Parti GİK Üyesi Aslan'dan MHP'nin Uyuşturucu Satıcılarına Af Talebine Sert Tepki

İYİ Parti GİK üyesi Mehmet Aslan'dan, MHP'nin af talebine sert tepki geldi. Aslan, uyuşturucu satıcılarına affın, Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda öldürülen ülkücü öğrenci Fırat Çakıroğlu'nun kemiklerini sızlatacağını söyledi.


Halk TV'de Çağlar Cilara'nın konuğu olan İyi Partili Aslan, uyuşturucu satıcılarının affedilmesinin çok daha büyük sorunlara yol açacağını söyleyerek şunları kaydetti:


"Bütün torbacıların yüzde 99'u terör örgütüyle bağlantılıdır. Bugün terör örgütüyle ticareti olmayan uyuşturucu değil, tiner satamaz. Bu işin içinde bambaşka bir durum var, MHP kullanılıyor, kandırılıyor. Bu çok kötü geri döner. Sokakta o torbacılar imana gelip namaza durmaz, tekrar köşeleri kaparlar, tekrar uyuşturucu satmaya başlarlar."


İYİ Partili Mehmet Aslan, Gün Sazak ve Fırat Çakıroğlu'nun uyuşturucu tacirleri tarafından öldürüldüklerini de savundu:


"Uyuşturucudan muzdarip milyonlar var. Bu çocukları zehire bulaştıran, zehire alıştıran, uyuşturucu bağımlısı yapan insanlar kader kurbanı olamazlar. Gün Sazak neden vefat etti, suikaste kurban gitti? Uyuşturucu tacirleri, kaçakçılar öldürdü, kemikleri sızlar. Fırat Çakıroğlu'nun kemikleri sızlar. Fırat Çakıroğlu neden şehit edildi? Fırat Çakıroğlu PKK'lı teröristlerle üniversitede uyuşturucu satıyorlar diye mücadele ediyordu."

Anahtar Kelimeler:
Mhpİyi PartiAf
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.