Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Rowland Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri

İYİ Parti Grup Başkanı Ve Grup Başkanvekillerini Seçti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM Grup Başkanı ve Grup Başkanvekillerinin seçileceği toplantıya katılarak açılış konuşmasını yaptı. 

Toplantının devamında grup başkanı, grup başkanvekilleri, grup yönetim kurulu üyeleri ve grup disiplin kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda Meclis Grup Başkanlığına Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu getirilirken, İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Grup Başkanvekili oldu. 


AKŞENER, “BİZİM DERDİMİZ MEMLEKET MESELESİ, DERDİMİZ İŞSİZLİK, DERDİMİZ UMUTSUZ GENÇLER”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, toplantı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli'nin, "Anayasa Mahkemesi yeni hükümet sisteminin doğasına uygun şekilde yeni baştan yapılandırılmalıdır." açıklamasını değerlendiren Akşener, "Biz bu konuyu anlamaya çalışıyoruz. Önce, Sayın Soylu Anayasa Mahkemesiyle ilgili bir tartışma başlattı. Dün Sayın Bahçeli'nin beyanını okudum. Burada anlamaya çalıştığımız şey şu: Sayın Soylu ve Sayın Bahçeli birlikte bir çalışma mı yapıyor, yoksa AK Parti ve Sayın Bahçeli bir çalışma mı yapıyor?" dedi.
İYİ Parti kongresi sonrası yaşanan gerginlikle ilgili yöneltilen bir soru üzerine Akşener, "Bizim derdimiz memleket meselesi, derdimiz işsizlik, bizim derdimiz umutsuz gençler. Dolayısıyla iç meselelerimizle Türkiye'yi meşgul etmeyi doğru bulmuyorum" açıklamasını yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.