Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Ayyuka eNBE Rino virüs Shu Jueting Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Prof. Dr. Elif Erhan Nissan Türkiye Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan

İYİ Parti’de 9 Yeni İl Başkanı Atandı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Artvin, Bartın, Isparta, Yalova, Tekirdağ, Kilis, Kırklareli, Amasya ve Kocaeli’ne yeni il başkanları atandığını açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aydın, 9 yeni il başkanı atandığını duyurdu. İYİ Parti teşkilatlarında yaşanan yeniden yapılandırma çalışmaları devam ediyor. Daha önce yapılan 54 il başkanı atamasının ardından bugün 9 il başkanı daha atandı. Toplamda 63 il başkanının atandığının belirten İYİ Partili Aydın, “Yeniden yapılandırma kapsamında atanan 63 il başkanımızın 33'ü mevcut il başkanları arasından belirlenmiş, 30 ilimize ise yeni başkanlar atanmıştır” dedi.

YENİ İL BAŞKANLARI

Aydın’ın açıklamasına göre, Artvin’e Necat Kaşıkcı, Bartın’a Mehmet Kasapoğlu, Isparta’ya Fazlı Özgür Tandoğan, Yalova’ya Mehmet Çam, Tekirdağ’a Sertaç Akkaya, Kilis’e Ağa Gündoğmuş, Kırklareli’ne Mustafa Köseoğlu, Amasya’ya Adnan Kır ve Kocaeli’ne Şanbaz Yıldız İYİ Parti İl Başkanı olarak atandı.

“AMACIMIZ İYİ PARTİ’Yİ YEREL SEÇİMLERİN YÜKSELEN PARTİSİ YAPMAKTIR”

Öte yandan yerel seçim çalışmaları kapsamında Türkiye’yi İYİ Parti heyetinin halkla bir araya geldiğini anımsatan Aydın, “Amacımız bir yandan yerel seçimlere yenilenmiş, takviye edilmiş, güçlendirilmiş, zinde ve formda teşkilatlarla hazırlanmak; diğer yandan bölgelerinde sevilen ve iddialı adaylarla İYİ Parti’yi yerel seçimlerin yükselen partisi yapmaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.