Öne Çıkanlar İyi Parti çin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kosgeb Op. Dr. Volkan Erdoğan  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Emirates NBD Bank PJSC 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan

Kahraman Destek Turuna Bahçeli İle Başladı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Meclis Başkanlığı seçimleri için destek arayışına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek başladı. TBMM Başkanı Kahraman, “Hepimiz aynı hedefe yöneliğiz. Beraber yürüyeceğiz inşallah” dedi.

TBMM Başkanı Kahraman, Meclis Başkanlığı için tekrar aday olmasının ardından destek ziyaretlerine MHP lideri Bahçeli ile başladı. Partisinin grup toplantısının ardından makam odasına geçen Bahçeli, Kahraman’ı kapıda karşıladı. Bahçeli-Kahraman ikilisi görüşme öncesinde basın mensuplarına görüntü verdi. Saat 11.40 sularında başlayan görüşme yaklaşık yirmi dakika sürdü. Edinilen bilgiye göre görüşmede Bahçeli-Kahraman ikilisine MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Erhan Usta, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin eşlik etti.

“KENDİLERİNİN ENGİN TECRÜBESİ, VATAN AŞKI VAR”

TBMM Başkanı Kahraman, Bahçeli ziyaretinin ardından basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu. MHP lideri Bahçeli’den destek istediğini belirten Kahraman, “Önümüzdeki dönemin Türkiye’miz için, milletimiz için, insanlık için hayırlı çalışmalara vesile olmasını temenni ettiğimi ifade ettim. Bir görüş alışverişimiz oldu. Kendilerinin engin tecrübesi, vatan aşkı, millet sevgisi var. Hepimiz aynı hedefe yöneliğiz. İnşallah önümüzdeki çalışma döneminde, aynı istikamette, hedefte Türkiye’mizin tarihte yüklenmiş olduğu misyona uygun hedefe ilerlemede destek olunacak. Beraber yürüyeceğiz inşallah. Siyasi partileri hepsi millete hizmet için var, milletimizin yücelmesi için var, muasır medeniyetin ötesine geçmemiz için var. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum, lütfettiler” şeklinde konuştu. Bahçeli, Kahraman’ın açıklamasının üzerine, “Başarılar diliyorum. Sağ olun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.