Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu milli güvenlik kurulu çukurova belediye başkanı soner çetin gündem özeti

Kılıçdaroğlu: 9 Gündür Adımlarıma Güç Katan İnsanların Umutlarıdır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu ülkede adaletsizliğe uğrayanlar, daha güzel bir gelecek hayali kuruyor. 9 gündür adımlarıma güç katan, bu güzel insanların umutlarıdır!” paylaşımında bulundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü’nün dokuzuncu gününde Twitter’dan ,” Bu ülkede adaletsizliğe uğrayanlar, daha güzel bir gelecek hayali kuruyor. 9 gündür adımlarıma güç katan, bu güzel insanların umutlarıdır!” paylaşımında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.