Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü’nün 17. Gününde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Allah’ın yarattığı kainatın kendi içinde bir dengesi ve bir adaleti vardır. Bu adaleti ve dengeyi bozan da maalesef insanoğludur. Biz isteriz ki adalet duygusu herkes tarafından kabul edilsin” dedi.

Kılıçdaroğlu öncülüğünde Ankara’dan İstanbul’a gerçekleştirilecek Adalet Yürüyüşü, 17. gününde Sakarya Kızılcıkorman mevkiinden başladı.

Yürüyüş öncesi basına açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, bugünün aynı zamanda çevre günü, doğa günü olduğunu ifade ederek, “Allah’ın yarattığı kainatın kendi içinde bir dengesi ve bir adaleti vardır. Bu adaleti ve dengeyi bozan da maalesef insanoğludur. Biz isteriz ki adalet duygusunun 7’den 70’e herkes tarafından kabul edilsin. Adalet duygusunu yüceltelim. Adaletli davranalım. Hiçbir ayrım yapmaksızın, kimlik, inanç, yaşam tarzı ayrımı yapmaksızın, hep birlikte kardeşçe, huzur içinde yaşayalım. Bunun en temel yolu, adalettir, adalettir, adalettir” diye konuştu.
Alanya’daki orman yangınına da değinen Kılıçdaroğlu, bütün vatandaşların ormanlara saygı duyması gerektiğini belirterek, ormanların olmadığı bir ülkede rahat nefes alınamayacağını ifade etti.

Adalet için yürüdüklerini hatırlatan Kılıçdaroğlu, kendisini yalnız bırakmayan, adaleti özleyen, adaleti savunan herkese destekleri için teşekkür ederek, “Yolumuza devam ediyoruz, adalet için” dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.