Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC CUMA GÜNÜ tsk içişleri bakanlığı cumhurbaşkanı erdoğan kredi ihracı 120 onur yıl programı

Kılıçdaroğlu AKPM Başkanı Agramunt İle Bir Araya Geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı Pedro Agramunt ile genel merkezdeki makamında bir araya geldi. Görüşmede CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz da hazır bulundu. Basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

Edinilen bilgiye göre görüşmede Agramunt, Türk halkını, Türk demokrasisini desteklemek ve işbirliğini geliştirmek için Türkiye’de bulunduklarını belirtti. Demokrasinin yine demokrasi kanalıyla savunulacağını vurgulayan Agramunt, Kılıçdaroğlu’na, Fethullahçı Terör Örgütü’nün devlete nasıl sızdığını da sordu.



“Suçun Şahsiliği Göz Ardı Ediliyor”

Kılıçdaroğlu’nun da FETÖ’nün devlete sızmadığını, “yerleştirildiğini” belirtirken, karar vericilerin kimler olduğu, siyasi ayağını kimlerin oluşturduğunun da tartışılması gerektiğini vurguladığı ifade edildi. OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmündeki Kararnamelerle ilgili endişelerini yineleyen Kılıçdaroğlu’nun, “Görevden alınanların sayısının bu kadar fazla olması, sanatçıların, yazarların da bunların arasında olması endişe verici. Suçun şahsiliği göz ardı ediliyor” yorumunu yaptığı kaydedildi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.