Kılıçdaroğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği  Heyetiyle Bir Araya Geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüseyin Emre Altınışık ve beraberindeki heyet ile parti genel merkezindeki makamında bir araya geldi. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve ADD Başkanı Altınışık görüşmede şunları ifade etti:

ADD Başkanı Altınışık - Bir kere Türkiye’de ilk yola çıktığınızda "Türkiye rahat bir nefes alacak" demiştiniz. Bunun tuttuğunu görmek, toplumsal olarak da rahat bir nefes alıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu nedenle size müteşekkiriz zaten. Atatürkçü Düşünce Derneği olarak biz Türkiye’de demokratik mücadelenin sizin şahsınızdaki başarısından da son derece mutluyuz. Bu nedenle sizlere aslında desteğimizi yinelemek, hiç beklentisiz her zaman yanınızda olduğumuzu, demokrasi mücadelesini de ifade etmek için huzurlarınızdayız. 
Biz de teşekkür ederiz, yoğun programınız arasında bize vakit ayırdığınız için çok teşekkür ediyoruz. 


Kılıçdaroğlu - Asıl biz teşekkür ediyoruz. Yani Atatürkçü düşünceyi sadece Türkiye’ye değil dünyaya anlatmak için bir görev üstlendiniz aslında. Sıradan bir görev değil, zor bir görev. Çünkü hem Türkiye’ye, hem dünyaya Atatürk’ü anlatmak, onun çağdaş düşüncesini anlatmak, onun ekonomiyle siyaseti nasıl yan yana getirdiğini anlatmak… Bağımsızlığın iki ögesinin birbirinden ayrılmazlığını ortaya koyan önemli bir lider, bizim tarihimizin önemli bir lideri. Dolayısıyla siz çalıştıkça, ürettikçe, anlattıkça ve geniş kitlelere Atatürk’ü sevdirdikçe Türkiye’nin geleceği açısından çok daha güzel bir tabloyu birlikte inşa etmiş olacağız.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.