Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Kılıçdaroğlu: Bir Geçmiş Olsun Dileğinde Bulunduk

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. CHP Genel Başkanı, “Geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kürsüde kendisini görünce bir hayli kilo vermiş Sayın Başkan dolayısıyla arkadaşlarımla beraber uğradık, bir geçmiş olsun dileğinde bulunduk” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı saat 16.00’da makamında ziyaret etti.
Görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.
Ziyarete CHP Grup başkanvekilleri Engin Altay, Levent Gök, Meclis Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP’li TBMM İdare Amiri Tufan Köse, CHP’li TBMM Katip Üyesi Emre Köprülü de katıldı.
Ziyarette Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler geçmiş olsun dileklerini iletti, ayrıca doğum günü nedeniyle TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı da kutladı.
Görüşmeden sonra CHP lideri basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“BİR GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİNDE BULUNDUK”

Ziyarete ilişkin soruya Kılıçdaroğlu, “Geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kürsüde kendisini görünce bir hayli kilo vermiş Sayın Başkan dolayısıyla arkadaşlarımla beraber uğradık, bir geçmiş olsun dileğinde bulunduk” dedi.

“KİMLER TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ BELLİ DEĞİL”

“Şehitlerimiz var Suriye’de” sözüne CHP Genel Başkanı, “Sınır ötesinde gelişen olayları kaygıyla izlemeye devam ediyoruz. Şehitlerimizin sayısı 20’yi buldu. Hala şehitlerimizin uçakla öldürülen şehitlerimizin kimler tarafından öldürüldüğü belli değil. Bu konudaki duyarlılığımızı da sürdürüyoruz. İnşallah yeni şehitler gelmez ve Türkiye  bir an önce Ortadoğu bataklığından kurtulmuş olur" dedi.
“Anayasa değişikliği teklifi görüşüldü mü?” sorusuna da CHP lideri, “Yoo hayır hayır” yanıtını verdi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.