Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist chp Covid19 AİLE kılıçdaroğlu rusya pkk galatasaray abd tesk genel başkanı bendevi palandöken

Kılıçdaroğlu: "Biz Saray'dan Alınan Talimatla Ülkenin Yönetilemeyeceğini Söylüyoruz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’in proje lansmanında yaptığı konuşmasında; " Hiç kimse unutmasın! Biz bir demokrasi mücadelesi veriyoruz. Olay parti, kişi olayı değildir. Olay milli kurtuluş savaşı kurduğumuz cumhuriyetin demokrasi ile taçlandırılma mücadelesidir. Halkın iradesinin ne kadar önemli olduğunu bütün dünyaya anlatmak istiyoruz. Saray'dan alınan talimatla ülkenin yönettilemeyeceğini söylüyoruz." dedi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek’in Proje Tanıtım Toplantısı'na katıldı. 

"Asgari Ücretin 2.200 lira olmasını istiyorsak, hiç bir şey yapmadan CHP'li Belediye ye oy vereceksin" 

Kılıçdaroğlu konruşmasında; Bütün işçi kardeşlerime sesleniyorum, 1 Ocak 2019'dan itibaren asgari ücretin 2020 lira yerine 2200 lira olmasını istiyorsak hiç bir şey yapmadan, hiç bir şekilde başka bir sorgulamaya gitmeden, sandığa gideceksin CHP'li belediye ye oy vereceksin kardeşim. Bu kara açık. İYİ partili Belediye Başkanlarımız varsa gözü kapalı, hangi partiden olursa olsun özellikle CHP'liler gidecekler oylarını İYİ partili belediye başkan adayına verecekler. ve onları seçecekler." dedi.  

"İzmir’de tarım her yıl en az yüzde 7.5 büyüdü. Aynı şeyi Antalya’da yapacağız"

Antalya aynı zamanda bir çiftçi kenti olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Seracıyı terörist ilan eriyor. Ne yaptı bunlar ne yaptı? Eğer bir hata yaptıysa gitti AK Partiye oy verdi. Şimdi o hatasını düzeltecek. Her şeye zam yaparsın, ilaca zam yaparsın bunlara kimse bir şey demez çiftçi neden zam yaptı? Ne yapsın çiftçi zararına mı satsın? Asıl zammı sen yapıyorsun faturayı çiftçiye çıkartırıyor. Bunları düşünerek sandığa gideceksin. İzmir Büyükşehir Belediyesi çok güzel projeler yaptı İzmir’de tarım her yıl en az yüzde 7.5 büyüdü. Aynı şeyi Antalya’da yapacağız.” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
ChpKılıçdaroğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.