Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech

Kılıçdaroğlu, DSP Genel Başkanı Aksakal’ı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kuruluş yıl dönümü nedeniyle DSP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek, Genel Başkan Önder Aksakal ve parti yöneticileriyle görüştü. Görüşmede Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan, Lale Karabıyık ve TBMM CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç da hazır bulundu.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, DSP için “Kardeş partimiz” derken, partinin 32. kuruluş yıldönümümü kutladı. Görüşmede Türkiye’nin iç ve dış sorunlarının da gündeme geldiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Sorunların çözümü, sorunların ağırlığı konusunda düşüncelerimizi karşılıklı olarak birbirimize aktardık. Bizleri kabul ettiği için kendilerine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

“KARDEŞ PARTİLERİZ”

DSP Genel Başkanı Aksakal da ziyaretlerinden dolayı Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederek, “DSP, 32 yıllık geçmişiyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni 3 kez yönetmiş, devlet tecrübesi olan, kadroları, birikimleri olan bir partidir. Bizler, Atatürk Cumhuriyeti’nin devamı yönünde siyaset yapan ve bu doğrultuda çalışmalarını yürüten kardeş partileriz. Bu görüşe kesinlikle katılıyorum” dedi.

Türkiye’nin 15 yıldır, sosyal ve ekonomik bunalımın içine düşürüldüğünü ve uluslararası düzeyde de tarihinde olmadığı kadar güçsüzleştirildiğini ifade eden Aksakal, “Bu sıkıntı mutlaka aşılacaktır. Demokrasi güçlerinin bu durumu düzeltmek için, iktidarı ele geçirme anlamında en yakın noktada olduğunu düşünüyoruz. Önümüzdeki süreçte uyum yasalarıyla da birlikte DSP, Türkiye için katkı koyabileceği her noktada etkin şekilde çalışacaktır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.